Forårets drengetur

Fredag kl. 13 gik starten på forårets drengetur, og tre både (ud af fem tilmeldte) var mødt op til start. Mandskabet på de sidste to både var arbejdsramt, så Flemming og Ole (med besætning) fulgte efter senere på dagen.
De fleste både var enige om, at fredagen bød på et meget fint sejlervejr. Hurtigste båd havde 4 1/2 time fra Hals til Læsø – uden spiler. Andre forsøgte at slå denne tid med spilersejlads, men det lykkedes ikke.

Christian

Et par gaster syntes, der var rigeligt med vind, og efter anløb i Vesterø, skulle to af bådene vaskes ekstra godt.
Men som det fremgår af billedet, kom appetitten hurtigt igen.

læsø mad

Lørdag morgen gik jagten på hummerhaler igang, og den jagt endte hos fiskehandleren. Da der var købt ind, blev der gjort klar til dagens sejltur.
Turen gik til Sæby, og vejret var igen perfekt til en rask lille sejlads.
I Sæby blev der dækket op til en god frokost, og efter en kort spisepause (og her betyder det, et øjeblik, hvor vi ikke spiser), gik vi igang med at forberede aftensmaden. Som sædvanligt var der rigeligt mad, og da det er så besværligt med madrester, spiser vi altid op … og bliver mere end mætte.

sæby

Traditionen tro afsluttes de hyggelige aftner med, at nogen går til ro og nogen går på kro.

Turens sidste dag bød på hård vind fra sydøst. Det betød de første 1 1/2 time blev motorsejlads for alle. Herefter kunne sejlene sættes. Nogle valgte at sætte hele garderoben og slukke for motoren – nogle valgte at kombinere sejl og motor.
Ligesom der var søsyge på turen ud fredag, var der også søsyge på hjemturen søndag, men heldigvis var det ikke de samme, det gik ud over.

Det er dejligt, der er tilslutning til turen. Især var det godt, at drengene var med (Andreas og Lasse). De to knægte har tidligere været med, men i år var det uden Michael, så Andreas var skipper ombord på Michaels båd. Farmand syntes vist, Maxien var for lille til at være med på turen.

Category: KapsejladsKlub infoSejladsudvalg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *