Tirsdagssejladser 2019

Tirsdagssejladserne 2019
Så er den sidste tirsdagssejlads (som er en lørdagssejlads) i 2019 sejlet. Der har i år været 12 tilmeldte både og deltagelsen har ligget stabilt på 9 – 10 både.
Som det fremgår af resultatlisten har vi været delt op i 4 løb alt efter bådtype og bådstørrelse. Desuden har der været sejlet på 2 forskellige banelængder, hvilket gør at der ikke kan sammenlignes mellem de forskellige løb.
Vi har valgt denne opdeling da det gør det mere interessant at sejle mod andre både der ligner ens egen.

Gennem sæsonen har der været programsat 14 sejladser, men en enkelt er aflyst på grund af kraftig blæst af kulingstyrke. Sejladserne har været meget forskellige, nogle er sejlet i dejligt sommervejr med svag vind og sommervarme, mens andre er sejlet i blæsevejr på kølige aftener. Summen af disse forskellige vejrmæssige oplevelser er helt perfekt. Det er jo netop dette der gør det interessant at sejle, hvad enten det er på tursejlads eller på en kapsejlads. Det er på denne måde vi lærer vores både at kende og derigennem får vi opbygget tryghed i bådhåndteringen under alle forhold.

Når vi sejler kapsejlads er der i udgangspunktet plads til alle. Dette gælder uanset om man er øvet, nybegynder eller har et ego som en anden verdensmester.
Vi forsøger at passe på hinanden, men dem der har meget erfaring går også til den, når de møder en ligesindet.
Gennem årene er vores sejladser blevet afviklet med ganske få uheld, som regel har der været tale om maste- og grejskader, men i år har vi desværre haft en enkelt kollision og på årets sidste sejlads også en personskade, da en af deltagerne brækkede armen.
Skader eller ej, så bliver der også sejlet tirsdagssejladser i 2020. Vi kan jo ikke bare sætte os hen i en stol og lade livet passere – det er simpelthen for kedeligt.

Kapsejladsudvalget ser frem til at byde velkommen til alle der har lyst til sjove og spændende sejladser næste år. Hold øje med klubbens hjemmeside i april måned. Her vil vi annoncere hvornår der afholdes orienteringsmøde om sejladserne i 2020.

Kapsejladsudvalget
Michael, Klaus og Flemming

Category: Aktivitetsudvalg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *