Legeplads 2022

Hals Bådelaug har i 2022 fået etableret en legeplads ved siden af klubhuset.

Hals Bådelaug har i mange år ønsket at opføre en legeplads på havnen, som ville være til glæde for lokale børn og turister. Hver sommer er havnen fuld af lov, men Hals Bådelaug syntes, at der manglede et sted til børnene. Hals Bådelaug har haft et ønske om at gøre havnen mere børnevenlig og attraktiv, både for lokale og turister. Ønsket var at give børn og forældre et sted, hvor der var rig mulighed for at nyde omgivelserne, is, mad og leg.

I vores søgning af legeplads, har vi prioriteret en legeplads, som kan skabe leg og relationer mellem børn. I disse tider har det også været vigtigt for os, at produktet er produceret i Danmark og er af høj kvalitet. Derfor har vi valgt et dansk firma, som producerer i Danmark med danskproduceret materialer.

Vi har valgt et privatskib, som er udarbejdet i samarbejde med børn, fordi det i sidste ende er børnene, der skaber og oplever legen. Vi har også valgt et skib, idet det passer til havnen. Du kan læse mere om legepladsen på næste side.

Undersøgelser viser, at børn tilegner sig vigtige færdigheder gennem leg. Det er derfor vigtigt for os, at legepladsen kan give børnene en fysisk, kreativ, emotionel, social og kognitiv udvikling gennem deres leg.

Hals Bådelaug håber, at børn og barnlige sjæle får glæde af skibet.

Læs mere om piratskibet på FLID – Hals Havn fik piratskib

Legepladsen er sponsoreret af:

MELSENFONDEN

Vognmand René Toft